SKRIVET: 2010-12-31, kl 14:22:58 | PUBLICERAT I: Sofia

2010

Okej, nu börjar vi!

Januari

I januari hände (vad jag kommer ihåg) inte så mycket. Jag gick fortfarande i Sjöstadsskolan och allt var som vanligt antar jag. Vi fick en vattenskada i källaren. Typ inget mer intressant, haha!


Viktor hade jättelångt hår!

Februari


Så såg jag ut då...
I februari hade en i min förra klass en typ tjejkväll.

Och just det! Vi var i Romme med min klass också!

Mars

I mars hände lite mera! Jag var i Egypten veckan efter sportlovet, det var jättehärligt. Men Flygplatsen var hemsk, sjukt mycket människor skulle stå i typ 70 olika köer i ett pyttelitet rum! Usch! Men resten av semestern var jätte härlig!

Från flygplanet, detta var innan min flygrädsla...

Förväntansfull... Haha!

Cool bäddning på hotellet!
'
Så vackert och härligt!

Haha, lite blommor...

På kvällen var det galet vackert!

Jag såg även en underbar film i mars:


Efter Egypten fick jag en mycket stor kändis-crush; NEO



I mars var jag också på lite gymnastiktävlingar och hade en filmkväll med några kompisar...

April

I april kom det första underbara solljuset till sverige. Då var jag på mitt landställe och solade, haha!

Självklart var det mycket snö kvar iallafall!

Stackars båt!

Maj

I maj var det HG-galan, en gymnastikuppvisning. Och mina tjejer var Powerpuffpinglorna, Blomman!




Körsbärsträden blommade!

Jag tror inte det var ngt mer som hände i maj...

Haha, där skrämde jag dig va, Emelie! Emelie och Sebbe kom hit till Stockholm, och vi såg på Lady Gaga! Det var såå kul!


Taggade för GaGa!

Blev inte så många bra bilder...

Juni

I juni hände det ganska mycket, vi hade bal, slutade skolan, var på både utö och Ingarö, Cabaré bröllop...











Juli

Vi på Hasselö hela juli, som vanligt, och jag jobbade på Rågö, som vanligt. Och det var galet roligt, som vanligt! På min födelsedag, jobbade vi, och efter det hade jag, Mattias, Emelie, Sebbe, Calle och Erik vatten/sjögräskrig. Det var den bästa födelsedagen på väldigt länge! Rågödagen var också rolig, som alltid, och bestod till största delen av korvskämt... Haha, minns du Sebbe?

Juli är den månad vi har chans att träffa Emelie och Sebbe, så då passar vi såklart på! Vi har alltid våran årliga "fotosession".
















Och just det! Jag fick veta att jag kom in på Kärrtorps Gymnasium

Augusti

Jobbade lite mer, åkte sedan hem till stockholm och packade för en resa till Paris med mamma!
Efter Paris njöt jag av de sista dagarna på lovet innan gymnasiet skulle börja!

Utsikten från vårt hotellrum!









Och så började jag som sagt gymnasiet, vilket var typ den bästa saken på hela det här året! Och så gick vi på skansen. Min grupp skulle inspektera en Berguv.

September

Det hände egentligen inte ngt särskilt. Jag lärde känna mina nya kompisar bättre, fick reda på att de är de bästa som finns! Och så kom Emelie och Sebbe till Stockholm igen.

Vi var uppe i SkyView. Det var coolt. Egentligen är jag ju höjdrädd, men det gick bra när E och S var med!

Och just det i September var det ju val också. Jag blev nöjd.

Oktober

Var ungefär som September, fortsatte med skolan och vännerna, och var på en tävling i Skåne och vann massor av medaljer...





Min House-crush började! 30 avsnitt på en vecka...

November

Fortsatte likadant som innan, skillnaden från förra året vid den här tiden är att helt plötsligt är skolan rolig, jag längtar dit efter mina vänner och min klass, vill egentligen inte ha lov... haha!

Smygfoto by Pantea




Några fler som vill vara med på bilden...

Efter Harry Potter 7!

December

Julkänslan kom aldrig riktigt, men men, jag hade iallfall roligt med mina vänner. Vi körde "hemliga tomten", det blev inte så hemligt... Jag hade Pantea, och det visste hon. Men jag tror iallafall att hon blev glad för presenten! Jag gav henne en spegel, ramen hade jag gjort själv! Typ... I förrgår bowlade vi ju som sagt och innan det var ju Lina här. Hanna har sagt att vi kan sova över hos henne nästa vecka, så det ska bli kul!
Igan ska jag och min familj till ngra kompisar, det blir nog kul. Jag hade egentligen hellre varit med mina vänner, men det här blir nog också bra!





(tagna från Hannas blogg)








Den här hösten är det som betytt mest för det här året. Och den har i största del bestått utav: Vitamin Well, Bröd, Felstavningar, Skratt, Skriva på tavlan, Plugg, Skratt, Vänner, Att mina vänner retar mig, Skratt, Samhällskunskap och Skratt igen!

Som avslut kan jag säga att det här året har varit 10^6 (miljoner) bättre än förra! Jag mår galet mycket bättre nu än för ett år sedan. ni som gjort detta till ett bra år: Älskar er!

Så. Det där tog typ 5 timmar, hoppas att ni är nöjda nu! Haha, tänk om inlägget skulle försvinna nu, då skulle jag dö.

Hejdå och GOTT NYTT ÅR!!!!

Vi kanske hörs en gång till idag, annars hörs vi nästa år! Haha!

/Sofia


SKRIVET: 2010-12-31, kl 12:24:28 | PUBLICERAT I: Sofia

Coming right up

Okej, nu ska jag göra ett långt inlägg om mitt år! Det kommer upp när jag är klar, vi hörs snart!

SKRIVET: 2010-12-30, kl 22:40:45 | PUBLICERAT I: Sofia

The Lovely Bones

Hej!

Usch, jag har precis sett "The Lovely Bones"/"Flickan från ovan". Jag har aldrig gråtit lika mycket till en film som till den. Den är verkligen hemsk! Men väldigt väldigt bra. Det är andra gången jag ser den, och jag grät typ lika mycket som första gången. Den handlar om en tjej som blir mördad, och hennes pappa och syster försöker ta reda på vem mördaren är. Det särskilda är att Suzie (tjejen som dör) är kvar i någon sorts "mellanvärld", och hennes familj känner hennes närvaro och vägrar släppa taget om henne. Filmen är jättefin, men man hatar mördaren (publiken vet vem det är), han så obehaglig, äcklig, motbjudande, och alla andra synonymer till vidrig man kan komma på. Men filmen är definitivt värd att se!


Regissören är samma som i Sagan om Ringen, Peter Jackson.
För övrigt ska jag nog titta på den nu, avsluta dagen med lite spänning och snygga skådespelare...

Imorgon kommer en årsresume, för det har några av mina läsare önskat. Då blir det ett långt inlägg!

/Sofia

SKRIVET: 2010-12-30, kl 20:12:26 | PUBLICERAT I: Sofia

Lantis

Jag har hört från min lantis-vän att vi har fått minst en ny läsare på bloggen, och det är ju alltid roligt, välkommen! Fortsätt berätta för era vänner om bloggen, det betyder mycket för mig. När jag har fått lite fler läsare kanske jag tillochmed kan ha en frågestund... Roligt va? Jag vill inte ha det än, jag är rädd för att inte få några frågor, eftersom ni aldrig kommenterar, så det är tråkigt. Kom igen nu, mina läsare!!

Här är en mycket söt bild på mig och Emelie från när vi var typ 8-9år! Haha, äkta lantisar!

Ska nog se ngn film nu, vi hörs snart!

/Sofia

SKRIVET: 2010-12-30, kl 14:41:13 | PUBLICERAT I: Sofia

Emelie sökes...

Om du ser det här Emelie, ring mig!

SKRIVET: 2010-12-30, kl 12:16:36 | PUBLICERAT I: Sofia

That's hot!

Kollade precis på msn:s lista av de snyggaste killarna 2010. Jag blev glad men inte överraskad över att min älöskling fanns med på listan, som 12. Här! Så underbart fantastiskt perfekt. Det fanns en hel del sndra snyggingar på listan t.ex. den här som jag inte sett förut, Jared Leto. Men jag tycker att ni ska kolla igenom hela listan, haha!


Jared Leto

Orlando var så klart med! Han borde däremot varit högre upp, så snyg som han är...

Men han borde ju såklart varit högst upp... Men 12 är ju också rätt okej...

/Sofia

SKRIVET: 2010-12-30, kl 02:42:56 | PUBLICERAT I: Sofia

Hanna vann

Obs. Hanna vann på bowlingen. Bara så att ni vet. Jag kom näst sist, haha! Men jag var iallafall på ganska bra humör, duktigt av mig!

Godnatt

SKRIVET: 2010-12-30, kl 01:08:12 | PUBLICERAT I: Sofia

Bowling, Buzz, Cluedo och Yatzy

Hej hej!

Blir ett kort inlägg nu, ska se (som vanligt) House. Idag var en mycket rolig dag. Först köpte jag en lampa och tränade. Sedan åkte jag och mina vänner och bowlade. Efter det övertalade jag dem att vi skulle äta sushi här i sjöstaden, vi är nästan stammisar där nu, haha! När vi ätit gick vi hem till mig och spelade Buzz, Pantea vann, jag kom 2a. Bra jobbat, haha! Sedan var Lea och Pantea tvugna att gå och då var det bara Hanna och Lina kvar. Vi spelade Cluedo, som för övrigt är det roligaste spelet som finns, och Hanna vann 2 gånger och jag 2 gånger också. Lina vann nästan en av gångerna, så vi räknar det som ½, haha!

Vi spelade också lite Yatzy, jag vann. Det var kul! Idag har varit en riktig speldag! Lina och Hanna gick nyss. Jag följde dem till tvärbanan.

Egentligen spelar det inte så stor roll vad man gör, så länge man är med så underbara människor, jag har alltid roligt med er!

Jag hoppas att Hanna lägger upp lite bilder från bowlingen, så kan jag sno dem från hennes blogg, haha!

Cluedo!
Godnatt på er!
/Sofia

SKRIVET: 2010-12-29, kl 01:42:29 | PUBLICERAT I: Sofia

Vampire Academy

God kväll på er!

Jag börjar bli trött nu, även om jag sov ovanligt länge idag. Vet ni när jag vaknade?? Klockan 11.30, unbelivable! Men jag ska snart gå och lägga mig, men först ska jag läsa min bok lite grann. Den är jättebra. den heter Vampire Acedemy: Fruset Blod. Handlar (som alla böcker nuförtiden) om vampyrer. Jag har snöat in lite på sådanna böcker under den senaste tiden. Men alltså det är verkligen en bra serie, så jag kan verkligen rekommendera den!

Det är andra boken i den serien.

Imorgon blir det Bowling med de bästa! Jag varnar er, om jag förlorar blir det inte kul för ngn... Slå till mig om jag blir för jobbig och irriterande, haha!

Idag var jag hos farmor och farfar. Vi åt middag där, det var någon sorts fisk (inte Lax). Det var gott. Jag älskar farmor och farfar, de är så söta. Men som alla gamla människor är de lite irriterande ibland. Men jag älskar dem iallafall, väldigt mycket <3

Detta inlägg blev osammanhängande och konstigt.

Godnatt!

/Sofia

SKRIVET: 2010-12-28, kl 21:34:36 | PUBLICERAT I: Sofia

Hanna

Okej, nu ska jag skriva ett inlägg om Hanna. Det här är ett viktigt inlägg, alla läser, okej?

Hanna är en tjej som är 16 år och går i min klass på Kärrtorps Gymnasium. Hon är en väldigt rolig person som alltid får mig att skratta, vilket humör jag än är på. Det gillar vi. Även om vi bara har känt varandra sedan skolan började så har vi redan massor av interna skämt. T.ex. Lax Lax Lax... Haha, jag tror att jag skrivit om det här på bloggen tidigare. Sedan har vi också det där som hände på franskan, när Hanna uttalade "mer tur" på franska. Det var så roligt att jag skrattade ihjäl mig! Haha!

Som sagt, Hanna är en väldigt rolig person, som man aldrig (seriöst, aldrig!) har tråkigt med. Det känns som om jag inte träffat henne på typ hur länge som helst, men det var bara en vecka sedan, men vi ska ses imorn, så det blir kul!

Vad kan man mer säga om Hanna? Hon är mycket smartare än hon låtsas om. Hon är jätteduktig i skolan! Mer? Hon är dum som har valt att läsa franska steg 4. Hon kommer att ha galet tråkigt utan mig. Den enda anledningen till att det är värt att gå på franskalektionerna är ju att Hanna och jag flummar och har jätteroligt hela tiden.


Det finns massor av fler saker att skriva om Hanna, men min lillebror säger åt mig att sluta skriva nu, så att vi kan kolla på House. Så jag kan ju skriva mer ngn annan gång. Ni lär ju iallafall märka att jag skriver rätt mkt om henne och mina andra vänner här på bloggen!

Och nu lite bilder:

Internskämt, alltså...

Hanna, tha Bagare

Så söt bild!

Hanna är då superbra på att stava...

Den här bilden älskar Hanna! Jag tycker att hon ser ut som en lite Tomtenisse, jättesöt ^^

Ätande Hanna!

Hänger gubben, jag tror att jag dog... Hanna skriver iallafall DÖD. Haha!

Den här har Hanna själv tagit, så jag gissar att hon är nöjd med den. Där för avslutar vi med den här.

Hanna har en blogg, vilket de flesta här nog redan vet, men jag länkar den iallafall.

Hanna är nog den person som oftast får mig att skratta, och det är väldigt positivt. Du är den bästa Hanna:n som finns! Kram på dig! <3<3

Var inlägget bra Hanna? Hoppas att du gillar det! <3

/Sofia

SKRIVET: 2010-12-28, kl 12:19:04 | PUBLICERAT I: Sofia

And the winner is...

Hanna! Grattis! Det är alltså våran engelskalärare Marianne. Det var svårt att göra hennes... hrm, utseende, rättvisa. Man kunde till exempel inte ställa in längden, mer rynkor och sånt, haha. Så vi gjorde vårat bästa.

Hanna var först att gissa rätt. Ulla kom efter det och gav oss en ledtråd hur hon ser ut... Spännande. Och även Lea gissade rätt! Bra jobbat girls, haha! Men eftersom Hanna var först så får hon ett inlägg om sig själv. Eller vill du ha det Hanna? Eller vill du ha ngt annat? Jag skriver det senare idag.

Ha en bra tisdag!

/Sofia

SKRIVET: 2010-12-28, kl 01:15:32 | PUBLICERAT I: Sofia

Tävling!

Nu har Linruh gått. Vi hade jätteroligt! Vi slökollade på HP1, pratade engelska, åt middag, sminkade mig, slökollade på En prinsessas dagbok, spelade The Sims3 och avslutade med att spela Buzz. Riktigt rolig kväll! På Sims gjorde vi oss själva + en till. Tänkte ha en liten tävling när det gäller det. Den som kan gissa vem det här är vinner... Ehm, jag vet inte riktigt... Ett inlägg tillägnat den personen! Okej? Det är antagligen bara de som går i Kärrtorp som kan gissa, haha.



x, Lina och Jag.

Ledtråd: Vi hatar x.

Lycka till nu allihopa! Haha!

Godnatt!
/Sofia

SKRIVET: 2010-12-27, kl 15:11:52 | PUBLICERAT I: Sofia

Calleth you, Cometh I

Har precis varit och tränat. Det var trevligt. Snart kommer Lina hem till mig. Jag vet inte när hon kommer eller vad vi ska göra, men det ska bli kul, haha! Ska bli skönt att vara lite social med någon annan än sin familj igen. Känns som om vi har haft lov hur länge som helst, men egentligen är det ju bara en vecka! Har iallafall fått se det nya schemat. Det verkar ganska bra. Utom att vi kommer att ha gympa på fredagar... Det är lite synd, men aja, annars är det bra!

Jag har fått en ny favoritlåt. Den heter samma sak som rubriken, och är gjord av The Ark. Men jag gillar den bättre med Minnah, från idol.

The Arks Version

Minnah's Version

Minnah borde ha vunnit idol. Hennes skiva är asbra, älskar den!



Den här låten gjorde hon också galet bra!

/Sofia

SKRIVET: 2010-12-26, kl 21:31:20 | PUBLICERAT I: Sofia

Vänner

Förlåt att jag inte bloggat ngt idag! Jag har typ städat hela dagen, hehe. Först badrummet och sedan mitt rum. Nu ser det trés fint ut! Jag har sorterat bort massor av gamla saker, slängt en hel del! Och på köpet har jag drabbats av den värsta nostalgi-chocken jag ngnsin haft. Haha, men när jag satt där och grät av längtan tillbaka till gamla tider, så insåg jag hur mycket bättre jag mår nu än för ett år sedan. Jag är så mycket gladare nu. Jag har världens mest underbara, snälla och framför allt roliga vänner. Jag älskar er, kom ihåg det. Min klass i skolan är också väldigt bra. Jag saknar inte min gamla klass särskilt mycket, ibland kanske, men jag gillar den nya bättre. Så på det stora hela är jag nöjd med mitt liv just nu, haha!


Underbara Pantea!

Coola Lina och Jag! Natur ftw.

<3 så söta ni är!

Fett coola!

Söta Leah!

Hanna! Mina vänner och jag har alltså en lite crush i att rita på tavlor...

Jag orkar inte lägga upp fler bilder. Men ni som vet att ni är mina vänner, ta åt er av min kärlek, haha!

Älskar er, mina vänner. Utan er skulle skolan vara riktigt riktigt tråkig!

/Sofia

SKRIVET: 2010-12-25, kl 23:42:32 | PUBLICERAT I: Sofia

Filmdag

Så idag har blivit en riktig filmdag! Nu har vi sett klart Inception, lika bra som vanligt, självklart. Ska nog ta och se lite House snart. Snart klar med 3e säsongen nu, tur att jag har fått 4e och 5e, så att jag har ngt att göra på lovet, haha! Men om någon vill göra ngt så säg till, för House kommer nog inte att kunna underhålla mig heela lovet... Hehe. Ring/Smsa!

En aning snygg...


En av de 2 bästa i inception. Snygging

Här är den andra!

'Ha en fortsatt trevlig kväll!
/Sofia

SKRIVET: 2010-12-25, kl 19:39:17 | PUBLICERAT I: Sofia

OMG

Ja du, Shutter Island var verkligen psykiskt skadlig. Usch säger jag bara. Den var galet bra, men jag känner mig inte så lite skakig och förvirrad nu efteråt. Det är dock en film jag rekommenderar. Nu blir det den bästa filmen ngnsin: Inception. Jag har ju redan sett den ett par gånger, men det har inte min familj och det tycker jag att de ska göra. Har ni sett Shutter Island eller Inception? Vad tycker ni isåfall om dem? Båda är ju med Leonardo DiCaprio, och det är ju alltid positivt... Haha!


Så otroligt fantastisk film!

/Sofia

SKRIVET: 2010-12-25, kl 17:07:21 | PUBLICERAT I: Sofia

Shutter Island

Nu ska jag se Shutter Island. Jag har hört att den är bra, så jag hoppas att det stämmer. Vi hörs senare!

SKRIVET: 2010-12-25, kl 14:30:30 | PUBLICERAT I: Sofia

Pirates of the Caribbean


eftersom min vän Emelie är lite efter... haha! Så lägger jag ut den här videon. Den bästa triologin av filmer får snart en uppföljare. Hoppas den blir bra! Johnny är ju med så det borde bli bra...
/Sofia

SKRIVET: 2010-12-25, kl 14:03:27 | PUBLICERAT I: Sofia

Julen

Nu är julen slut, även för mig. Alla klappar utdelade och alla har gått tillbaka till sina rum. Den här julen har varit den bästa på länge! Min familj är verkligen den bästa som finns. Jag fick så otroligt många fantastiskt fina saker. Nästan allt jag önskade mig och massor mer!

Blondinbellas väska
En datorväska
Avril Lavinges parfym, Forbidden Rose
En jacka
Inception
Shutter island
Eclipse
HOUSE SÄSONG 4 OCH 5!
En datormus
Två halsband
En halsduk
2 tesilar
Sagan om ringen (bok)
Skyggkysst och löftet (böcker)
Biobiljetter
2 iPhone-skal
Jag finns (bok)
750kr
En ny lampa
300kr presentkort på Akademibokhandeln
En skjorta
Kamerastativ

Jag tror att det var allt. Helt. Otroligt. Jag älskar er obeskrivligt mycket familjen.

Igår var också jättetrevligt. Släkten var ju här, och vi hade väldigt mysigt. Julmaten var god, men jag tog alldeles för mycket, så jag kunde varken äta upp maten eller efterrätten... Hehe. Efter maten hade vi en julklappslek, det var kul, även om jag inte fick vara med. Det gick ut på att alla hade köpt en present för ca 150kr och sedan la man dem under granen. Sen slog man om vem som skulle börja (tärning) och den fick ta ett paket. Nästa fick då välja om den skulle ta ett nytt paket eller ta paketet som den innan hade fått. Man fick alltså "stjäla" paket från andra. När alla hade fått ett paket fick man slå tärningen igen, och om man fick en 1 elr en 6 så fick man byta med vem man ville. Det var en rolig lek. Roligast var det när min kusin Georg hade tagit en stavmixer, och var jätteglad, och sen kom min andra kusin Patrik och tog den. Då fick Georg ta ett nytt och han öppnade... Och i låg: Blomstercheckar. Vilket inte var riktigt det han hade tänkt sig... Jag höll på att skratta ihjäl mig. Till slut blev han nöjd iallafall, och fick en biocheck. Alla blev faktiskt nöjda, så det var ju bra! Haha, nästa år vill jag vara med!

Idag öppnade vi våra egna julklappar, och det var mysigt. Men nu är det slut, och nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra... Jag kan kanske se på House... Haha. Ikväll ska vi iallafall se Inception! ÅÅÅh, jag älskar den! Jag fick den på Blu-ray, det var bra! Den är för bra för att ses på DVD, haha!

Här är lite bilder från Igår och idag:


Min awesome tesil, en citron, haha, Tack Mami!

Galet mycket julklappar!

Våran söta gran!

Internskämt... Haha,  Doktor House

<3

Min julklappshög, obs. alla är inte där... haha

Sötaste Viktor, älskar dig lillebror!

Farmor, Julia (kusin) och jag!


Mina kusiner! Hur kommer det sig att alla mina kusiner är sjukt snygga, och jag ser ut såhär? Borde inte det ligga lite i generna?

På onsdag ska jag Julia, Janne (min farbror) och pappa åka skidor i Hammarbybacken! Så kul! Jag längtar verkligen. Det var så längesen jag åkte skidor. Julia tycker att vi ska åka snowboard, så vi får se hur det blir. Kul blir det i vilket fall!

Slutligen hoppas jag att alla läsare har haft en underbar jul!
/Sofia

SKRIVET: 2010-12-24, kl 16:11:59 | PUBLICERAT I: Sofia

Julmat och Kalle Anka

Jaha, nu är kalle anka slut för i år. Snart kommer släkten hit och då blir det julmat! Är hungrig, så det ska bli gott. Hoppas att ni har haft en bra julafton, än så länge, den är ju inte slut än. Min har knappt börjat, haha! Vi hörs!


/Sofia

SKRIVET: 2010-12-24, kl 14:13:10 | PUBLICERAT I: Sofia

Fred Perry

Jag och min familj har en (inte så liten) Fred Perry-crush. Vilket betyder att vi har typ 100 FP tröjor var. Idag gav jag min pappa en svart och blå FP-tröja, den var sjukt snygg. Han blev glad, det var bra! Och till min lillebror gav jag en FP t-shirt, en blå med ljusblått märke, den var också jättesnygg. Jag tror att han blev glad. Jag älskar att köpa kläder till killar. Särskilt min lillebror. Jag får liksom designa en människa, haha, det är trés kul.

Om ni inte visste det så ser Fred Perry märket ut såhär:


Här är typ en sån tröja jag gav pappa, fast annan färg...

Fred Perry är skitsnyggt! Jag ska visa er mina FP kläder ngn dag. Och även de jag köpte till Pappa och Mattias!

/Sofia

SKRIVET: 2010-12-24, kl 12:00:00 | PUBLICERAT I: Sofia

Snö

Den här julen är verkligen vit! Ton efter ton med snö. Mysigt! Iallafall om man kan ta sig dit man vill... Min vän, Emelie, bor på en ö i Småland och hon har berättat för mig att hon inte kan ta sig därifrån. Så hon och hennes familj är fast på en ö i Småland, och ingen annan kan ta sig ut heller. Men ändå, det är ju mysigt på sitt sett också! Jag kan tänka mig att det ser ut precis som ett julkort därute. men vi får hoppas att man kan ta sig ut dit om ett tag. Jag vill ju nämligen hälsa på henne nu under lovet!

Här i stockholm är det ju också mycket snö, men det måste ju vara en helt annan känsla ute på landet! Jag är glad att jag har lite lantis-vänner, haha!


SKRIVET: 2010-12-24, kl 11:12:00 | PUBLICERAT I: Sofia

Julafton!

God jul allihopa!

Nu är det äntligen julafton, som vi alla har väntat på! I min familj har vi ett lite konstigt sätt att fira jul på. Vi får träffar alltid släkten på julafton och öppnar våra egen paket dagen efter julafton. Det är lite irriterande att man måste vänta ännu en dag på att få paket... Men å andra sidan pågår ju julen länmgre på det viset. Jag vet inte hur det blir idag, men jag tror att vi ska göra som vanligt.

Två julklappar har jag iallfall fått! Ett kamerastativ (behövs!) och filmen Chocolat- med, såklart, Johnny Depp! Har sett den, men hade inte den hemma, så det är bra! Han är så underbar i den filmen!


Söt!

/Sofia

SKRIVET: 2010-12-23, kl 23:57:53 | PUBLICERAT I: Sofia

God Jul!

Om 3 minuter är det julafton! Iiiiih, va kul! Men problemet är att jag fortfarande inte har slagit in mina julklappar, hehe... Not smart. Så nu är det bäst att ta tag i det, i sista minuten.  Vi hörs imorn!

God jul, och godnatt!

SKRIVET: 2010-12-23, kl 16:10:34 | PUBLICERAT I: Sofia

Welcome to Mystery

Jag gissar på att det inte kommer att vara så många som läser bloggen under "julhelgen", och jag kommer antagligen inte heller kunna uppdatera den så väldigt mycket. Jag ska göra mitt bästa, det lovar jag! Så kolla gärna in flera gånger idag och imorgon!

Nu, äntligen är jag klar med alla julklappar, känns bra! Ska bara slå in allihopa och sådär. Sen måste vi ju klä granen! Vi har nämligen en gran nu. Den är trés fin!

Är ni klara med era julklappar? Har ni någon julstämning än? Det har inte jag, det känns inte så bra. Har ni köpt gran?



/Sofia

SKRIVET: 2010-12-23, kl 10:53:31 | PUBLICERAT I: Sofia

Death

Godmorgon allihopa!

Inatt somnade jag faktiskt ganska snabbt, så det var skönt. Vad som däremot var mindre roligt var att jag drömde mardrömmar. Jag drömde att det var ngt fel på mitt hjärta, så att jag skulle dö om jag inte gjorde ngt. Så jag skar i mig själv och delade hjärtat i 2 delar, den ena tog jag ut och den andram fick vara kvar. Och då kunde jag leva lite till. Allt det här gjorde jag vid min skola i Kärrtorp, med min gympagrupp. Sen sa jag hejdå till dem och tog tunnelbanan, jag veet inte vart. Jag skulle precis ringa till... Sen vaknade jag. Usch, det var ingen trevlig dröm. Men nu kommer den inte hända, eftersom jag berättade om den (min omvända filosofi från Askungen). Men jag gillar inte att drömma att jag ska dö.

Jag gissar att allt det här kommer från att jag sett för mycket på House... Men det är ju så bra! Jag kan inte sluta, haha! Jaja, så länge det bara händer i drömmar så.

Idag ska jag, som sagt, till Sickla. Tänkte åka nu, så fort jag kan. Ska bli skönt att träna igen, det känns som om det var en evighet sen sist.

Spookie...

Vi hörs senare!
/Sofia

SKRIVET: 2010-12-23, kl 00:23:29 | PUBLICERAT I: Sofia

I can't stop thinking of you

Jag borde gå och sova. Men jag vill inte. Jag är rädd att jag inte kommer att somna, och jag hatar att ligga vaken hela nätter... Jag har inte kunnat somna på flera nätter, vet inte riktigt vad det beror på, jag antar att jag ligger och tänker på någonting, det är lite jobbigt. Iallafall, nu ska jag göra mig iordning och så ska jag kolla lite på House, innan jag ska (försöka) sova.


Idag är det dan innan julafton!! 23/12, coolish!

Godnatt!
Sofia

SKRIVET: 2010-12-22, kl 23:25:11 | PUBLICERAT I: Sofia

Tron: Legacy

Filmen var fett bra. Rekomenderas verkligen! Väldigt coola effekter och sånt där, vi såg den självklart i 3D. Jag älskar verkligen biografen i Sickla. Den är så mysig, och fräsh. Appropå Sickla så ska jag dit imorgon igen, jag ska träna och så ska jag följa med Mattias och köpa de sista julklapparna. Imorgon är dan innan julafton (nähä??) och det betyder: Köpa julgran! Wiho! Det är mysigt. Jag ska hitta den bästa och finaste granen av alla, haha!

Nu: Slå in julklappar!



Godnatt allihopa! Sov gott!

SKRIVET: 2010-12-22, kl 18:41:46 | PUBLICERAT I: Sofia

How to save a life

Hej hej!

Idag har jag varit i stan med Rebecka! Det var jättekul att träffa henne, och vi hade mycket trevligt. Det var väldigt längesen vi träffades, det är synd, jag antar att det ofta blir så när man går i olika skolor! Men Becki, vi måste ses snart igen! Iallafall så köpte vi julklappar, och nu tror jag att jag är klar... Ska slå in alla nu och dubbelkolla så att jag har allt. Vi var också på gamla stans julmarknad, den är så mysig! Älskar att vara där, men tyvärr var det riktigt iskallt idag så det var lite jobbigt... Men det var en väldigt bra dag!

Imorse var jag och klippte mig, bara så att ni vet. Så, varsågoda och anteckna!

Senare ikväll ska jag och Mattias gå på bio, vi ska se Tron: Legacy. Hoppas att den är bra! Förra jullovet var jag på bio typ 5 ggr... Så vi kan ju kalla Jullovet för Biolovet, haha!



/Sofia

SKRIVET: 2010-12-21, kl 21:34:20 | PUBLICERAT I: Sofia

Linruh...

...även kallad Lina, är en tjej som går i min klass. Hon är en av mina bästa vänner i min klass och en riktigt trevlig och rolig prick! Jag tror att hon är en av dem som känner mig bäst just nu... Hon vet tillochmed saker som jag inte skulle vilja att hon visste om mig, hehe... Iallafall så sitter jag och pratar med henne på skype just nu, hon mesar sig och säger att hon inte blir bra på bilder! Hon blir alltid bra på bilder, den irriterande människan... Men jag ska ändå lägga upp lite fina bilder på henne i det här inlägget!

Linruh är fett smart! Hon vill bara inte erkänna det! Hon sjunger även jättebra! Ska anmäla henne till Idol nästa år! Var berädd Linruh! Vad kan man mer säga om Lina? Hon är en mucho rolig människa, måste jag säga!! (Du måste kommentera det här inlägget nu, Lina!)

Ps. Hon kallar mig Sofior, vi är Nalle Puh inspirerade...
Kram på dig! :D


Lina och en Höna

Lina in tha snow!

Den här har jag lagt upp förut, men den är ju så fiin! <3

Linruh på Thelins, där vi för övrigt var idag, vilket var trés mysigt!

Så, det där var mitt inlägg till dig Linruh. Hoppas att du blev glad! haha <3
Kram!

/Sofia

SKRIVET: 2010-12-21, kl 18:54:05 | PUBLICERAT I: Sofia

Ja, Nej (+lite andra svar...)

Singel? Ja
Lycklig? Jorå, ganska 
Uttråkad? Lite kanske... 
Ledsen? Nej  
Italienare? Nej
Gravid? Nej
En cooling? Absolut!!

Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Osäker... Kanske
Har du nånsin blivit sårad? Ja
Har du nånsin tänkt på en och samma kille flera gånger under natten innan du somnade? Ja
Är du kär? ja, Kanske det kanske...
Hår eller ögon? Båda
Katt eller hund? Hund
Några få bästa vänner eller flertalet "vanliga" kompisar? Både och, haha...
TV eller Internet? Internet!!
Coca-cola eller Pepsi? Usch, Inget!
Pengar eller lycka? Vänta lite... Det är ju samma sak XD
Dag eller natt? Båda
MSN eller mobil? iPhone!

Brutit ett ben? båda armarna...
Gjort nåt du ångrar? Ja!!
Hoppat Bungee Jump? Nej
Ljugit för någon du tycker om? Ja
Ätit en hel tårta? Nej
Gjort bort dig offentligt? Ja
Gråtit när ett husdjur dog? Har aldrig haft ett husdjur...
Velat försvinna? Ja

Vad såg du på tv sist? Sagan om ringen idag på svenskan
Vems blogg läste du sist? Min egen... eller typ Blondinbellas
Vad åt du sist? En pepparkaka
Vem pratade du med sist? Lina, just nu
Vem ringde du sist? Emelie
Vem messade du sist? Lina
Vad läste du sist för bok? House of night, del 5
Vem pussade du sist? Typ Viktor
Vem kramade du sist? Josse eller Pantea, osäker...

/Sofia

SKRIVET: 2010-12-21, kl 18:42:49 | PUBLICERAT I: Sofia

Looov!

Sådär ja! Höstterminen är nu avklarad! Lovely. Men skolan är inte så farlig, det är ju ganska kul ibland. Eller är jag bara konstig som tycker det? Haha!

Den här låten är gammal, men ack så bra!

Ikväll är det House igen, woho! Men jag kommer att skriva ngn mer gång ikväll. Håll ut, haha!


Cute...!

/Sofia

SKRIVET: 2010-12-20, kl 23:19:11 | PUBLICERAT I: Sofia

Goodnight

Så var ännu en dag slut... Nu ska jag gå och sova, så jag är utvilad tills imorgon. Det känns som om tiden går för fort, en 6del av gymnasiet har redan gått, jag vill ha min klass länge! Den är så bra.

Aja, man får ta vara på tiden man har! Så nu ska jag ha så roligt jag kan, eller... NU ska jag sova, men imorgon så ska jag ha roligt, haha!

Vi hörs imorn!


Denna sak åker jag varje dag... Tvärbanan. Den är finare och bättre på sommaren, haha!

Sov så gott!
/ Sofia

SKRIVET: 2010-12-20, kl 22:51:20 | PUBLICERAT I: Sofia

Accidentally in love...

...Är en av de bästa låtarna som finns! Äntligen har Lina loggat in på skype, och hon sitter och spelar den nu. Den kommer också från Shrek, som förövrigt är en mycket bra film!

Accidentally in love


Hahha, så söt!

/Sofia

SKRIVET: 2010-12-20, kl 21:04:19 | PUBLICERAT I: Sofia

Besöksrekord!

Wohoo! Idag har vi än så länge haft 25 besökare! Jippie, fortsätt så. Betyder det att jag har blivit bättre på att blogga? Vad vill ni läsa om? Säg vad ni vill så ska jag se vad jag kan göra!

Va roligt asså! Tack allihopa, haha!

/Sofia

SKRIVET: 2010-12-20, kl 20:45:35 | PUBLICERAT I: Sofia

Back to me

Har ni haft en bra kväll ikväll? Det har iallafall jag, tillslut fick jag tag på Emelie och vi pratade i typ 40 minuter. Hade egentligen behövts mer för att få ut allt man vill säga, men hon var tvungen att gå. Jobbigt att vara bra kompis med någon som bor så långt bort... Man får inte träffas så ofta. Men jag ska iallafall dit någon gång under jullovet! Det blir kul.

Nu sitter jag och väntar på att Lina eller Pantea elr ngn ska logga in på skype, känner för att prata med ngn. Men än så länge får jag väl fylla tomrummet med bra musik... The All-American Rejects. Underbara!


Känner för att visa upp lite gamla bilder... Här är jag, Mattias och farmor! När jag var typ 9 år elr ngt

/Sofia

SKRIVET: 2010-12-20, kl 18:55:54 | PUBLICERAT I: Sofia

Gives you hell

Har precis ätit, lax, för 3e gången på en vecka... haha! Det var gott; intresseklubben antecknar...

Jaha... vad ska man skriva om dah? Statistiken blev helt plötsligt mucho bra, vilket är kul. Hoppas ni stannar kvar, kära läsare, nu när jag har mer tid kommer jag att skriva mycket mer! Jullovet börjar ju imorn, så galet skönt. Jag och mina vänner har gjort så att alla köper något till en person, så att alla köper en sak och får en sak. Det skulle egentligen vara hemligt, men jag failade liite, Pantea kom på mig. Så jag har alltså Pantea, och hon kommer blir fett glad för sin present, hoppas jag, jag skulle iallafall bli glad för den, haha.

Nu tänker jag ringa och prata med min småländska vän, så om du ser det här, Emelie, så vet du... Svara i telefonen!


Bästa låten, och rolig musikvideo!

/Sofia

SKRIVET: 2010-12-20, kl 17:50:09 | PUBLICERAT I: Sofia

Technologic

Hej hej!

Just nu mår jag så fantastiskt bra! Inte fysiskt (värsta förkylningen...) men psykiskt. Alla prov är klara nu och allt skolarbete (utom powerpoint) är klart, det känns så otroligt skönt! Och ja, ni hörde rätt; Jag har alltså en ny powerpoint att göra nu, hehe... I'll do anything for the money (det där lät fel, jag tar tillbaka).

Mitt humör har växlat liiiiite idag, imorse var jag riktigt nervös och lite galen. När jag fick tillbaka mitt nationella prov (VG...) blev jag upprörd, när jag insåg att han rättat fel blev jag galen igen. men den här gången på ett argt sätt, när han ändrade mitt betyg till MVG blev jag lättad och heelt super glad! Sen kom jag tillbaka till verkligheten och blev nervös för provet igen. Jag var galet nervös fram till provet, visste inte vad jag skulle ta mig till... Efter provet (som gick ganska bra) var jag lättad och jätteglad igen. På idrotten och efter var jag väldigt glad och allt kändes som en dröm, haha.

Det var alltså min humördag...

Bloggar mer senare, nu ska jag träffa min älskade vän; Powerpoint... (för 3e gången)

Och just det! Vet ni?? När jag kom hem hade jag fått en trisslott från min gympaförening, och jag vann 50x2 kr! Lovely. Så idag har jag alltså tjänat 400 kr (300kr för en powerpoint) Fantastic. jag vet inte riktigt hur mkt jag får från för den andra, men vi säger väl att jag får 300kr därifrån med, sen får jag ju lön från HG, fett rik jag är asså!! Haha!


Glad Sofia, för typ... vääääldigt längesen...

Bye bye!

SKRIVET: 2010-12-19, kl 22:23:31 | PUBLICERAT I: Sofia

Love came crashing down

Bonjour!

Har inte blivit överdrivet mycket pluggande idag, nej... hehe. Imorgon vid den här tiden kommer jag att vara sååå glad! Inga fler prov den här terminen, otroligt skönt ska det bli!

Nu sitter jag och pratar med Lina, men jag borde gå och lägga mig snart... Ska nog göra det nu.

Har ni haft en bra söndag? (obs. svara gärna...) Själv har jag haft det helt ok!


/Sofia

SKRIVET: 2010-12-19, kl 18:13:36 | PUBLICERAT I: Sofia

Very good advice

Hej på er!

Nu är jag hemma ifrån Hanna. Vi pluggade ganska bra, men framförallt åt vi... just det: LAX! haha, det var mycket gott. Men nu ska jag gå och sitta med min familj när de äter, och så ska jag försöka övertala mamma och pappa att hjälpa mig lite med ekonomiin. Bloggar snart igen!


Harry potter i Narnia...

/Sofia

SKRIVET: 2010-12-19, kl 09:18:22 | PUBLICERAT I: Sofia

För en lång lång tid

Godmorgon!

Snart ska jag dra iväg till sista gympa träningen. Hoppas att jag får någon present, haha! Nej, men det ska bli kul, avslutningen är alltid kul! Efter träningen ska jag åka direkt till Hanna, vi ska plugga Samhällskunskap. Det ska nog gå bra... haha. Jag hinner inte skriva mer just nu, kanske skriver när jag är hos Hanna, annars blir det när jag kommer hem ikväll!

Ha en bra söndag, och just det! Det är ju 4e advent idag! Glöm inte att tända ljuset...


Bästa gruppen ngnsin!

/Sofia

SKRIVET: 2010-12-18, kl 21:41:02 | PUBLICERAT I: Sofia

Ramlar

Okej, det här med Samhällsplugget blev det inte så mycket av... Hehe. Istället har jag målat naglarna, lyssnat på Håkan Hellström och pratat med Hanna och Josse på facebook... Men nu, nu ska jag ta mitt te och plugga, innan jag ska duscha och gå och lägga mig!

Idag har jag varit duktig och bloggat hela 4 gånger! Herregud, det är ju otroligt. Nu är Hanna nöjd! Haha! Men däremot tycker jag att ni som läser inte är så bra på att kommentera! Det är bara Hanna som kommenterar jue! (Du är bäst Hanna!) Så jobbig är det ju inte, eller? Skriv bara ngt litet, det gör mig mycket glad!


Ett geni!

SKRIVET: 2010-12-18, kl 19:45:39 | PUBLICERAT I: Sofia

Från och med du...

Tjena tjena!

Kom precis hem från julbordet, på Göteborg. Jag är otroligt mätt, jag åt alldeles för mycket, det var så gott! Appropå Göteborg så har jag insett att det är min favorit stad! Jag skulle såå gärna vilja bo där, haha, jag älskar göteborska! Och Håkan Hellström är ju därifrån också, och han är ju urbra.

Iallafall. Nu ska jag sätta mig ner med lite te och bra musik, och fortsätta med Samhällsplugget. Sista provet för terminen!

Ååååh, jag blev så glad idag, vet ni varför? Jo, mina föräldrar kom hem mer två backar vitamin well! De var på Martin Ohlsson idag och handlade det! Jag älskar Vitamin Well, särskilt Citron Lime, Grapefrukt och Svart vinbär. Så det var ju en positiv överaskning!

Bloggar kanske igen lite senare, vi får se. Så länge kan ni lyssna på denna underbara låt!


Wohoo!

/Sofia

SKRIVET: 2010-12-18, kl 15:05:48 | PUBLICERAT I: Sofia

Don't you worry!

hej igen!

Okej, jag har iallafall prickat av en sak på min lista... Jag är klar med powerpointen! Känns bra. Nu sak jag plugga lite Ekonomi och sen ska jag på julbord. Vi åkte aldrig till mobilaffären idag. Det blir imorn istället, och då ska jag byta!

Har ni haft en bra lördag? Själv tycker jag att den har varit helt OK, jag har tagit det ganska lugnt, vilket är mycket ovanligt för mig... Det vet alla som känner mig!

Imorgon har jag den sista gympaträningen för i år. Det känns rätt skönt att få ha lov från gympan ett tag. Jag älskar verkligen mina gymnaster, men det är väldigt ansträngade att stå i gympahallen så ofta. Så det blir skönt med ett lov! Jag är rädd för att jag inte kommer kunna vara tränare lika mycket nästa termin, och det känns väldigt tråkigt! Vi får se hur jag gör...


Fett coolish naglar! appropå det så måste jag klippa naglarna nu!

/Sofia

SKRIVET: 2010-12-18, kl 11:03:56 | PUBLICERAT I: Sofia

Epiphany

Godmorgon allihopa!

Jag har sovit riktigt länge idag, för första gången på... Någonsin efter sommarn tror jag! Det var riktigt skönt. Idag har jag tänkt att göra fyra saker:
Oskars Powerpoint
Plúgga Samhällskunskap
JULBORD
Och så ska jag och pappa åka till 3affären och försöka säga upp mitt abonnemang, så att jag kan byta till Tele2!

Det ska bli skönt när jag har bytt till Tele2, då kanske mina vänner (särskillt Alexandra!) börjar SMSa mig oftare... Nu kostar det ju en hel del att smsa till mig. Jag känner mig faktiskt lite utanför... haha!

Jag ska försöka blogga mer idag, så titta in lite senare idag!

Kram, och ha en bra dag!


Åhhh, jag vill åka skidor!!!

/Sofia

SKRIVET: 2010-12-17, kl 20:51:37 | PUBLICERAT I: Sofia

Silver Lining

Hola!

Hehe, jag har inte bloggat på ett tag... Det är jag medveten om, men jag har inte haft tid. Det ska blir bättre, jag lovar! När skolan slutar på tisdag har jag mer tid och då ni, då ska jag blogga, haha!

Igår åkte jag och Lina till Sickla och köpte julklappar, helt random sådär. Det var jättemysigt! Vi åkte hem till mig sen och slog in paketen och hade mkt trevligt. När hon skulle åka hem följde jag med henne till tvärbanan, som vi självklart missade precis. Men det gjorde inget, för vi hade ett spontan SNÖBOLLSKRIG! Vi blev helt blöta men det var underbart roligt, vi bestämde att vi ska ha ett till "krig", när vi är mer förberädda, och då alla är med...!

Jag vet inte riktigt hur det gick till, men nu helt plötsligt har jag en till Powerpoint-presentation att göra... Underbart, hehe. Jag ska göra Oskars, jag vet inte riktigt vad som hände, men jag får iallafall 300 kr för det... Vilket är mucho bra. Hoppas bara han får MVG annars blir det lite jobbigt! Men det går nog bra.

Ha en fortsatt trevlig kväll!


OMG! Lovely.

/Sofia

SKRIVET: 2010-12-14, kl 21:03:49 | PUBLICERAT I: Sofia

Shoot from the Heart

Hello!

Idag hade jag och min grupp engelskaredovisning om Nya Zealand! (Tack för hjälpen Ulla) Det gick faktiskt jättebra! Känns skönt att ha det avklarat. Och inte bara det; Vi fick MVG! Wohoo! Min bästa redovisning ngnsin faktiskt!

Nu börjar House, så jag måste titta på det nu! Sen ska jag sova, direkt. För imorn måste jag upp tidigt, det är nationellt prov igen...


Wish me luck!

SKRIVET: 2010-12-13, kl 21:54:37 | PUBLICERAT I: Sofia

Bluest eyes

Nu ska jag gå och sova! Har målat naglarna och sett på Alice in Wonderland. Bra kväll!
Hoppas att Hanna kommer till skolan imorn, annars blir det inte lika kul! Så Hanna, snälla gå till skolan!

Pantea, säg nu inte att han inte är dödligt snygg!
Godnatt!
/Sofia

SKRIVET: 2010-12-13, kl 19:41:55 | PUBLICERAT I: Sofia

Scars

Godkväll!

Har precis gjort klart mitt engelska arbete, nu ska jag bara öva på det och så får vi hoppas att redovisningen imorn går bra! Och så måste jag ju göra lite matte och kanske läsa lite samhällskunskap innan jag sover. Hoppas att jag hinner med allt!

Idag var en helt okej dag, vi började tidigt för att det var Lucia och sedan fikade vi... Det kändes en aning konstigt, men det var ganska kul. Franska lektionen var den värsta någonsin, eftersom Hanna inte var där, hon var sjuk. Så jag satt där helt ensam och jobbade om Triumfbågen, mycket tråkigt.

Samhällskunskapen var förstås som alltid underbart intressant. Vi pratade om inflation och sånt ekonomi-prat! Och så såg vi lite på film. Samhällskunskap är verkligen det bästa ämnet!

På idrotten var det styrketräning, det var ganska jobbigt och inte så underbart roligt. Tycker mer om att träna själv...

Efter skolan har jag inte gjort så mkt. Bara pluggat en del och sådär.

Ska försöka att inte gå och lägga mig så sent idag, det kommer antagligen inte att gå, hehe.




/Sofia

SKRIVET: 2010-12-12, kl 21:41:00 | PUBLICERAT I: Sofia

Grattis!

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det Emelies födelsedag! Den bästaste och sötaste Emelie fyller 17 år idag! Grattis Grattis Grattis! Hoppas att du har haft världens bästa dag, vi måste ses snart!! Kramar och Pussar <3


Älskade Odjuret!

Hon till Höger... XD Så söt bild asså!

Grattis Emelie! <3

/Sofia

SKRIVET: 2010-12-12, kl 20:43:51 | PUBLICERAT I: Sofia

There's a place for us

Idag här varit en bra dag. Nu på eftermiddagen har Lea och Lina varit här (de är fortfarande här), vi har övat lite på engelskan och flummat mkt...

Nu är det bara en vecka kvar på skolan, skönt! Sen blir det ledigt i typ 3 hela veckor, även från gympan. Vilken känns väldigt skönt och behövligt.


Winter <3

/Sofia

SKRIVET: 2010-12-11, kl 21:08:13 | PUBLICERAT I: Sofia

Drip drop


Can I love you forever through this?
Can I trust in you forever through this?
I don't know how to stop these teardrops

SKRIVET: 2010-12-11, kl 16:06:27 | PUBLICERAT I: Sofia

Painting Flowers

Ååååååhh, jag är helt slut. Var och tränade tidigare idag, mycket kul och skönt, men väldigt jobbigt!
Nu måste jag plugga. Känns deprimerande, men... Desperata tider kräver desperata åtgärder! Har man bara lite bra musik, Citronte och mandariner så klarar man allt.

Lyssna på den här t.ex. Underbar!

Jag blev helt plötsligt sugen på att se Alice in Wonderland, den med Johnny Depp (<3) alltså! Måste göra det, snart.
 


Är han inte obeskrivligt snygg?! Helt underbar!

Ha en fortsatt trevlig lördag!
/Sofia

SKRIVET: 2010-12-11, kl 12:02:52 | PUBLICERAT I: Sofia

Follow me

Hej!

Igår var en mycket rolig dag! Jag och mina vänner åkte in till stan efter skolan, vi åkte till ngn japansk affär på rådmansgatan och sedan åt vi på Tacobar. När vi var klara där gick vi runt lite och hamnade till slut på Waynes Coffee. Där satt vi och pratade och drack latte tills det stängde. Det var supermysigt, det måste göras om! När de stängde blev vi utkörda, vi visste inte riktigt vad vi skulle göra. Det enda vi visste var att vi inte ville åka hem! Så vi gick till SF på Sergel och satt där tills vi blev utkörda även där. Då åkte vi tunnelbana åt helt fel håll, och tog sedan tvärbanan tillbaka. Varför kan inte alla dagar vara såhär underbara? Med underbara vänner och mysiga pratstunder!


Alex, Hannis och Lina!

Gott med Chailatte.

Pantea och Jag. Jag ser väldigt annorluna ut!

Fett fint! Hjärta i Linas Latte.

Som vanligt stannade vi kvar i skolan och ritade på tavlan innan vi gick därifrån...

De som är lite mer ambitiösa diskuterade med Manfred istället för att rita och flamsa... (inte jag)

Lea och Lina var liiite trötta...

Mumien Lina

Mucho snygg mössa som Pantea önskar sig i Julklapp!

Coolish!

Titta vilken snygging jag hittade på biografen! Hade gärna tagit med mig honom hem...!

Lina är otrolig på att rita! Har sagt det förut, men det förtjänas att säga igen.

/Sofia

SKRIVET: 2010-12-09, kl 21:14:05 | PUBLICERAT I: Sofia

Ekonomiiii

Hej hej!

Jag sitter nu och lyssnar på en ekonomidokumentär (samhällskunskaps läxa) och målar naglarna. Ekonimi är faktiskt väldigt intressant, är det bara jag som tycker det? Plus att jag älkar ordet... Säg det med ett extra tydligt och utdraget "I" (Lindingö I) Ekonomiiiii. Det är kul. Jag gillar att prata som en snobb, det låter så fint/roligt.

Nu på kvällen har jag varit i Riksdagen! Det var mycket intressant, vi fick gå omkring och tittade i Riksdagen. Det var väldigt fiint! Jag vill sååå gärna jobba där om ett par år. Kan verkligen se mig själv där en vacker dag. För Moderaterna såklart, jobba i finansutskottet vore nått! Eller att vara Finansminister kanske...

Vi hade nationellt prov i matte A idag, det gick ganska bra, tror jag! Kändes bra iallafall, skönt! Nu är det bara typ 5 andra prov/redovisningar kvar... Men snart är det jul!


Hanna är mycket bra på att stava!

Lina är helt otrolig på att rita! Hon har gjort den här, fantastiskt!

Mina vänner sitter och väntar ivrigt på att datakunskapen ska börja!

Riksdagen! Min framtida arbetsplats? Hope so!

/Sofia

SKRIVET: 2010-12-08, kl 22:58:10 | PUBLICERAT I: Sofia

På mattelektionen

Åh, Hanna, det är jättelångt kvar på lektionen! Kom igen nu... SMSar vi!!
Haha, dagens bästa replik, by Sofia

SKRIVET: 2010-12-08, kl 20:35:27 | PUBLICERAT I: Sofia

Lax Lax Lax

Godkväll!

Sitter och väntar på att min middag ska bli klar, värmer lite Lasagne i micron, ska bli gott. Men igår var det ännu godare mat! För då var jag hos Hanna och åt... Lax lax lax! Mucho gott.

Igår hade vi studiedag, och jag hade egentligen tänkt träna, men det hann jag ej, för jag var på Cybertown och spelade Laserdome, det var väldigt roligt! Har aldrig gjort det förut, men jag var ganska duktig, iallafall i slutet... Jag var där med min klass, eller... 8 stycken från min klass, det bev inte så många eftersom alla kom på att de skulle göra ngt annat... Men det var kul iallafall.

Efter det åkte jag hem till Hanna och pluggade franska, vi hade prov idag. Vi var ganska duktiga, provet gick iallafall helt ok, så det bevisar väl att vi gjorde något vettigt. Om inte annat hade vi väldigt roligt! Tack för maten (Lax) Hanna, hälsa dina föräldrar!

Idag har jag varit på gympa och det har nog varit den värsta träningen i mitt liv... 5 skrikiga 7åringar som inte lyssnar på vad man säger, och dessutom är man ensam tränare. Inte kul! Och nu måste jag plugga matte, det är nationellt prov imorn, måste verkligen få MVG!

Ha det bra!
/Sofia

SKRIVET: 2010-12-06, kl 21:44:14 | PUBLICERAT I: Sofia

Disney

Sitter och tittar på massor av gamla Disney filmer, eller... Asså inte hela, bara intron och lite delar av dem! Nostalgi!!! Jag såg på lejonkungen, när mofasa dör, och det var så hemskt! Jag grät som bara den... Så sorgligt!

Men när jag såg Aladdin så skrattade jag ihjäl mig! Jag älskar anden, han är verkligen genialisk. Titta bara på den här!

Hahahahahhahahaha!

Hahahah (igen)



Aladdin är verkligen den bästa Disneyfilmen som finns! Älskar sångerna!


SKRIVET: 2010-12-05, kl 22:12:23 | PUBLICERAT I: Sofia

Grattis Lina!

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det Linas Födelsedag!! Hon fuller nämligen 16 år idag. Hoppas att du har haft en underbar dag Lina, och GRATTIS igen!

Här är Linas blogg (tryck på texten)!

Profile picture



Grattis Lina! <3

SKRIVET: 2010-12-05, kl 20:35:07 | PUBLICERAT I: Sofia

Sunday

Hej hej!

Idag var det sista tävlingen för säsongen. Det gick väldigt bra. Tjejerna var mkt duktiga och jag är imponerad av deras insatser! Ett par medaljer blev det!

Nu pratar jag med Hanna, och tänkte plugga lite. Vi får se hur det går... Det är rätt mycket att göra nästa vecka, tyvärr.

Lägger upp lite bilder så att allt ser roligare ut...




Ha det bra!

SKRIVET: 2010-12-04, kl 23:59:20 | PUBLICERAT I: Sofia

Godnatt

Hej igen!

Nu ska jag gå och lägga mig, obeskrivligt skönt. Jag tror att jag kommer att somna så fort jag lägger mig ner (om inte innan!) jag är så sjuuukt trött! Så det blir skönt.

Imorgon är det gympatävling igen, men i Åkeshov den här gången. Och dessutom börjar den klockan 14, så det är ju liiite skillnad! Sovmorgon <3 underbart!

Nu ikväll har jag fortsatt att se på LOTR en bit till, oroa er inte, vänner! Vi ska se dem tillsammans också! Men de är så god damn bäst, så jag måste se dem många gånger (Legolas<3)

För ett tag sen fick jag reda på en väldigt tråkig sak. Jag är jätteledsen. Men det kommer att lösa sig, det måste det göra. Älskar er. <3<3



Godnatt nu allihopa! Sov sött!

SKRIVET: 2010-12-04, kl 18:27:43 | PUBLICERAT I: Sofia

I'm alive!

Hejsan!

Förlåt att jag inte bloggat ngt idag, jag har varit i Gävle på gymnastiktävling. Jag gick som sagt upp klockan halv 6 imorse, men jag vaknade inte förrän ca kl. 07.45, då jag var med om en bilolycka. Bilen jag åkte i fick sladd på motorvägen och åkte rätt ut i ett dike! Vi snurrade runt ett varv och stannade sedan med snö upp till öronen i diket. Ett tvärt uppvaknande kan man säga!

Ingen blev skadad, vilket var tur! Alla blev bara chockade. Det kunde ha gått illa. Jaja, nu hade jag iallafall ngt intressant att blogga om...

På tävlingen alltså, gick det mycket bra! Jag dömde bom, och alla mina gymnaster körde otroligt fint! Femmor på nästan hela högen (högsta poäng). Så det var kul!

När det kommer till medaljer så vann Tess i steg 1! Jättekul! Vera vann steg 2 och Michelle kom 3a, även det i steg 2. Micaela kom på 2a plats i steg tre. Resten av tjejerna låg precis utanför prispallen, surt, men de ska vara nöjda iallafall!

Så tävlingen var lyckad, och jag är ännu en gång en mycket stolt tränare.

Nu ska jag gå och äta. Skriver ett inlägg till snart!


Vinnaren på steg 2!



SKRIVET: 2010-12-03, kl 21:38:59 | PUBLICERAT I: Sofia

Sagan om Ringen...

...är några av de bästa filmerna som finns! Jag hade inte sett den innan den här terminen, väldigt konstigt, eftersom det är exakt min typ av film! Jag har börjat se den första igen nu ikväll. Om ni inte har sett dem så kan jag verkligen rekomendera er att se dem.
Anledningar:
Handlingen är hur bra och spännande som helst!
Skådespelarna är jättebra
Många av skådespelarna är sjuuukt snygga (Orlando Bloom. Viggo Peter Mortensen, m.m)
Filmerna är underbart bra gjorda!




Första: Härskarringen


Andra: Sagan om de två tornen


Tredje och sista: Sagan om konungens återkomst


Sjuukt snygg!



Han är inte så dum han heller!

Helt underbara filmer! Se dem.

SKRIVET: 2010-12-03, kl 20:33:09 | PUBLICERAT I: Sofia

Fredag

Hej igen!

Idag var en bra dag, utom att vi inte hade ngn samhällskunskap i skolan, det var synd. Efter skolan var det jättekul, vi åkte in till stan och satte oss på ett fik, det var mysigt. Vi satt där ganska länge och pratade (och skrattade ihjäl oss, iallafall jag) när vi gick därifrån bestämde jag och Hanna oss för att åka till Enskedehallen för att uppleva gamla minnen. Det var ju där vi tränade gymnastik förut. Vi blev väldigt nostalgiska och bestämde oss för att starta en egen gympagrupp. Om ni är intresserade, kontakta oss...! saknar verkligen gympan, man blir så sugen på att köra själv när man ser ngn som kör!

Imorgon ska jag upp tidigt, väldigt tidigt (jag snackar om typ kl. 5!), för vi ska till Gävle och tävla igen. Ska bli kul, men det vore bättre om tävlingen var liiiite senare på dagen... Så tyvärr kan jag inte vara uppe så länge idag, jag gick upp typ 6 idag, så jag är redan slut.



Utsikten från min bakong!

Ha en trevlig kväll och sov länge imorgon, ni som kan! *avundsjuk*

SKRIVET: 2010-12-02, kl 21:45:19 | PUBLICERAT I: Sofia

Beautiful Ones

Hej!

Idag har varit en mycket bättre dag än igår! Det var ganska kul i skolan faktiskt. På svenskan tittade vi på sagan om ringen, på matten lärde jag mig att rita grafer på kalkylatorn (Natur <3) och på datakunskapen var inte våran lärare där så vi satt och flummade och flätade varandras hår, det var kul. Och jag var fett duktig! Jag hade hoppats att Hanna skulle ha lagt ut bilder från idag, men nehe!

När jag och Pantea satt på tunnelbanan hände en pinsam sak, som jag inte tänker berätta här, haha! Tjejen som satt brevid oss, skrattade typ åt oss... Hehe.

Efter skolan bar det av till Midsommarkransen, och ännu en Solcup. I hopp denna gång. Som vanligt var jag domare. Som vanlig ägde mina tjejer ut alla andra! 11 medaljer, kan ni fatta?? Helt otroligt! I varje steg vi ställde upp i vann vi. Jag är så otroligt stolt att jag inte kan beskriva det!

Men, back to reality, massor av läxor att göra... Så vi hörs imorn.
Ha en bra kväll!

Sötaste <3

Glada och söta Hammarbygymnaster!

Halloweencup, för några veckor sen. Hon i röd dräkt är från min grupp!

Galet duktiga är de! Riktigt starka!

SKRIVET: 2010-12-02, kl 09:09:36 | PUBLICERAT I: Sofia

Godmorgon!

Godmorgon allihopa! Har ni sovit gott?

Tänkte skriva ett inlägg nu när jag faktiskt har tid till det på morgonen. Jag vågar knappt gå ut idag, det är så kallt! Skulle gärna ta på mig ett par täckbyxor, meeeen, jag tror att jag skippar det...

Juste min kära vän från småland, Sebastian, fyller år idag! jag tror inte att han läser denna blogg, men vi säger grattis iallafall. Så: GRATTIS Sebbe! Ha en superbra födelsedag! <3

Jag skriver nog ett till inlägg på datakunskapen i eftermiddag, tills dess: Ha en bra dag!


Idag är det gympatävling, vi får hoppas att det ser ut såhär efteråt!

/Sofia

SKRIVET: 2010-12-01, kl 21:52:04 | PUBLICERAT I: Sofia

Bitter End

Idag känner jag mig lite nere... Det beror på att jag har helt plötsligt blivit lite skoltrött och det syns även i mina betyg. Jag blev besviken när jag fick tillbaka mitt matteprov idag, jag överreagerade en aning och började typ gråta och rev sönder mitt prov, hehe. Lite onödigt kanske, och pinsamt eftersom man skulle lämna tillbaka proven sen. Våran lärare frågade mig vad som hade hänt och jag sa (generat) att den hade fallit isär, bra lögn, Sofia!

Jag har allvarligt funderat på att byta från Natur till något Samhälls program. Jag tror att det skulle passa mig bättre. Älskar Samhällskunskap och har börjat ogilla (hata) kemi och sånt. Och nu är jag även arg på Matten. Nej, jag är inte alls glad idag, stackars alla som har fått stå ut med mig idag! *förlåt*

Jaja, vi får se hur jag gör. Jag går kvar till jul och så får jag se hur det blir sen! Nu ska jag skriva Kemi. Och juste! Jag skulle ju påminna dig Hanna, om att du ska också göra det!! Glöm ej, Hannis!

Jag är trés fatigué (mycket trött), så jag ska inte vara uppe så länge idag. Läs mer om denna dag på Hannas blogg!

Just det! Jag höll på att glömma, jag blev dödad idag! I matkön. Vi kör nämligen killergame (last man standing) i skolan, och då ska man "döda" folk. Jag stod där och pratade med mina vänner och plötsligt hörde jag en kille skrika "Last man standing" och jag fick ett slag på axeln och pang så var jag död. Jag var den första av mina vänner att dö, haha, fail... Men Hanna var iallafall duktig och dödade sin idag, applåder till henne!

Jag gillar sånna här blommor, vadå då?


Cooolish Tomatplanta!

/Sofia

SKRIVET: 2010-12-01, kl 21:21:01 | PUBLICERAT I: Tea

Cloudy

Just nu äter jag mandariner och då tänkte jag på Sofia och då tänkte jag på bloggen :)
När jag väl var inne på bloggen såg jag inget inlägg från Sofia så jag tänkte att det kanske var på tiden! Lever du Sofia? Hehe ~

Idag slutade vi tidigt och jag hade sällskap hem med Sofia, Lina, Josse och...Hampus! Haha.
Sofia och Lina lämnade mig som vanligt vid Gullmarsplan... hatar den stationen :) Det är bra att Hanna inte bor där iaf :D
Så då var det jag, Josse och Hampus kvar. Han tyckte jag och Josse bodde jättelångt bort, typ den där delen av Stockholm som man lika gärna skulle kunna spränga bort. Haha! XD Sen så sa Josse att Hampus hade stora händer och det var ju väldigt kul tycker jag! Sedan gick Hampus av vid gränsen till den delen av Stockholm som lika gärna skulle kunna bli bortsprängt (jag kommer börja använda det uttrycket ofta, det kan jag lova!) ...så då var det bara jag och Josse kvar.
Jag drev lite med Josse och sa att hon kanske borde byta till natur, och det fick henne nog att bli lite förvirrad. Hon sa att hon skulle tänka på det och att hon i närmare eftertanke gärna skulle vilja göra det. Så imorgon ska hon prata med SYO.
Jahapp :)

När jag kom hem idag, så tror jag att jag fick någon sorts... ångestattack haha. Jag känner mig bara så dålig haha, därför fick rubriken till min dag bli Cloudy :)